Latijns-Amerika in Beweging

Agenda

Weet je nog iets voor deze agenda? Stuur ons dan een email.

Deze maand

vri. 28 jul
/ Concert

Todos Tus Muertos

Melkweg
/ Amsterdam
/ 19:30

In 1996 kopt de LA Times "Todos Tus Muertos' boosheid heeft geen vertaling nodig". De bezieling waarmee de Argentijnse band hun frustratie uit over onder andere de Latijns-Amerikaanse politiek en racisme was inspirerend, schrijft de krant. Vanaf het debuutalbum uit 1988 en de diverse albums die volgen staat de band garant voor zowel vlammende punkrock als laidback reggaesongs. Nu twintig jaar later is de band terug van weggeweest, nadat het nieuwe millennium met horten en stoten begonnen werd.

Nog lopend

zon. 1 jan - vri. 1 dec
/ TV/Radio

Vranckx

Canvas TV
/ 19:30
Een muur tussen Mexico en de Verenigde Staten. Het is wat Donald Trump beloofde tijdens zijn campagne. Voor- en tegenstanders van die muur gaan in discussie aan tafel bij Chef Michael Voltaggio en journaliste Mariana van Zeller.

Volgende maand

zon. 20 aug
/ Festival

Latin Village 2017

Recreatiegebied Spaarnwoude
/ Velsen-Zuid
/ 13:00

Op 20 augustus 2017 zal LatinVillage Festival 2017 weer terugkeren in het mooie groene en zonnige recreatiegebied Spaarnwoude.

woe. 23 aug - zon. 27 aug
/ Festival

Festival Latino Americano Rotterdam 2017

Lantaren Venster
/ Rotterdam
/ 19:00

LantarenVenster presenteert de tweede editie van het Festival Latino Americano Rotterdam!

Na een fantastische start in 2016 ademt LantarenVenster van 23 tot en met 27 augustus 2017 opnieuw vijf dagen lang Latijns-Amerika.

Met ruim dertig filmvertoningen, drie concerten en een doorlopend randprogramma met feesten, diverse talkshows, dans, dj’s en vele interessante gasten brengen we de Latijns-Amerikaanse sfeer naar de Wilhelminapier.

FILM