Latijns-Amerika in Beweging

Blog

#CEDLAintheField

#CEDLAintheField

Begin dit jaar volgden studenten van de master aan het CEDLA (Centre for Latin American Research and Documentation) de cursus van Noticias. Ze leerden hoe ze social media kunnen inzetten om meer impact te creëren met hun scriptie en leerden een brug te slaan tussen de universiteit en het algemene publiek. Gebruikmakend van de schat aan informatie uit hun veldwerk - van inspirerende interviews tot aantekeningen van veldwerkervaringen - schrijven ze zo nu en dan een stukje voor Noticias! Ook benieuwd wat deze studenten meemaken in het veld?

Blogging sinds: 4 juli 2016
maandag, 22 augustus 2016 22:19

Over #CEDLAintheField

Studenten van de CEDLA master 2015-2016 schrijven in deze blog over hun ervaringen tijdens hun veldwerk in Latijns-Amerika. Ontmoet Francis, Raquel, Leticia, Bas, Eva, Bram, Floor en Hilde! Bas bijt de spits af:


Bas

Mijn naam is Bas Dikmans. In 2016 zal ik 4 maanden in Mexico verblijven om data te verzamelen voor mijn MA Thesis, met een focus op humor en sociale media. Ik zal vanaf begin mei tot eind augustus in Mexico Stad wonen om onderzoek te doen naar een populaire vorm van satire op het internet: Politiek georiënteerde facebook memes. In de periode dat ik onderzoek doe in Mexico houd ik via www.noticias.nl een verslag bij, zodat je me kunt volgen, en hopelijk kan ik een goed beeld schetsen over het unieke karakter van de Mexicaanse samenleving, door het te bekijken vanuit een humoristisch perspectief. Samenvattend, ik hoop dat je met plezier en interesse mijn blogs zult lezen, over de relatie tussen 'online' humor en 'offline' realiteit in het land van de mariachis, charros en Peñabots.

Alle blog's van Bas lezen >

Reageer

  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <i> <strong> <b> <cite> <blockquote> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <h2> <h3> <h4> <hr>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Meer informatie over formaatmogelijkheden

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

Reacties