Latijns-Amerika in Beweging

Reacties

 • Nijpend tekort aan medicijnen en medisch personeel in Venezuela   8 uur 47 min geleden

  Hallo

       Heeft u financiële hulp nodig? Heeft u een lening nodig om een nieuw huis te kopen of heeft u een snelle financiële hulp nodig tegen een lage rente van 3%? om uw onbetaalde rekeningen te betalen? Ben je door zoveel banken afgewezen?

    Moet u financieren om uit te breiden in uw bedrijf? persoonlijke financiën om persoonlijke redenen? we zijn toegewijd om al uw financiële problemen op te lossen.

  neem nu contact met ons op. E-mail: easyloanfirm2020@gmail.com

  Wacht op je mail.
  De jouwe,
  Derek Douglas
  easyloanfirm2020@gmail.com

  3% financiële hulp?

 • Nijpend tekort aan medicijnen en medisch personeel in Venezuela   1 dag 6 uur geleden

  We are Hope Elinal loan Service we Biedt zowel financiering op lange als op korte termijn. Wij bieden veilige en vertrouwelijke leningen tegen een zeer lage rente van 3% per jaar, persoonlijke leningen, schuldconsolidatielening, risicokapitaal, bedrijfslening, zakelijke leningen, educatieve lening, woninglening en leningen om welke reden dan ook! Wij zijn het vertrouwde alternatief voor bankfinanciering en ons aanvraagproces is eenvoudig en ongecompliceerd. Onze lening varieert van 5.000,00 tot 25.000.000.00.euros (Twenty Five Million euros). Aanvullende informatie: we zijn hard op weg om de particuliere, discrete en servicegerichte kredietkeuze voor algemene leningen te worden. Wij zijn het bedrijf waar we naar toe kunnen gaan als de traditionele bronnen van uitlenen falen. Als u geïnteresseerd bent, aarzel dan niet om ons te contacteren met onderstaande informatie per e-mail, kplenders@outlook.com

 • Nijpend tekort aan medicijnen en medisch personeel in Venezuela   1 dag 15 uur geleden

  Goede dag,
  Heb je financiële problemen? Een betaalbare lening van 2% aanvragen
  rente om uw schulden af te lossen, om een nieuw bedrijf op te starten, To
  breid uw bedrijf uit, enz. als JA contact met ons opneemt voor meer informatie
  over de lening via deze e-mail alleen: hobelmanfinance@gmail.com

  NEEM CONTACT OP MET E-MAIL: hobelmanfinance@gmail.com

 • Nijpend tekort aan medicijnen en medisch personeel in Venezuela   5 dagen 17 uur geleden

  GETUIGENIS VAN DE WIJZE VAN MIJN LENING VAN EEN LEGIT LENING

  Mijn naam is Denise Abel een burger van Amsterdam. ik ben opgelicht door 4 verschillende internet internationale geldschieters, ze beloven allemaal om me een lening te geven nadat ik verschillende vergoedingen heb betaald die niets opleveren en geen positief resultaat opleveren. ik heb mijn geld verloren, verdien geld. Op een dag toen ik met tranen in mijn ogen door het internet aan het surfen was, kwam ik een getuigenis tegen van een man die ook werd opgelicht en uiteindelijk werd gelinkt aan een wettig leningbedrijf genaamd MARY JUDY LOAN SERVICES (mary.judy555@gmail.com) waar hij eindelijk kreeg hij zijn lening, dus besloot ik contact op te nemen met hetzelfde leningbedrijf en vertelde hen vervolgens mijn verhaal over hoe ik werd opgelicht door 4 verschillende leningverstrekkers die niets anders deden dan me meer pijn te bezorgen. Ik leg het bedrijf uit per post en alles wat ze me vertelden was om niet meer te huilen omdat ik mijn lening in hun bedrijf zou krijgen en ik heb ook de juiste keuze gemaakt om contact met hen op te nemen. ik vulde het leningsaanvraagformulier in en ging verder met alles wat van mij gevraagd was en ik kreeg een geleend bedrag van 270.000,00 Euro door deze geweldige onderneming (MARY JUDY LOAN SERVICES) beheerd door Mr Gary Mark en hier ben ik vandaag blij omdat MARY JUDY-LENING SERVICES heeft me een lening gegeven, dus heb ik mezelf de gelofte gedaan dat ik op internet blijf getuigen hoe ik mijn lening kreeg. Heb je dringend een lening nodig?
  vriendelijk en snel contact opnemen met MARY JUDY LOAN SERVICES nu voor uw lening via e-mail: mary.judy555@gmail.com

  CONTACT
  MARY JUDY LOAN SERVICES
  E-mail: mary.judy555@gmail.com

 • Nijpend tekort aan medicijnen en medisch personeel in Venezuela   5 dagen 17 uur geleden

  Getuigenis over hoe mijn leven is getransformeerd (mary.judy555@gmail.com)

  Hallo vrienden!!! Mijn naam is laura Stan. ik wil getuigen van de goede leningverstrekker die licht heeft laten zien nadat hij is opgelicht door 2 verschillende internationale internetverstrekkers, ze beloven allemaal om me een lening te geven nadat ik veel vergoedingen heb betaald die niets opleveren en geen positief resultaat opleveren. ik verloor mijn hard verdien geld en het was een totaal van 15.000 euro. Op een dag terwijl ik op het internet aan het bladeren was en gefrustreerd keek toen ik een vrouw met een getuigenis tegenkwam die ook werd opgelicht en uiteindelijk werd gekoppeld aan een wettig leningbedrijf genaamd Mary Judy Financial Loan Service en e-mail (mary.judy555@gmail.com) waar zij eindelijk kreeg ze haar lening, dus besloot ik contact op te nemen met hetzelfde leningbedrijf en vertelde hen vervolgens mijn verhaal over hoe ik ben opgelicht door 2 verschillende geldschieters die niets anders deden dan me meer pijn te doen. Ik leg het bedrijf uit per post en alles wat ze me vertelden was om niet meer te huilen omdat ik mijn lening in hun bedrijf zou krijgen en ik heb ook de juiste keuze gemaakt om contact met hen op te nemen. ik vulde het leningsaanvraagformulier in en ging verder met alles wat van mij werd gevraagd en tot mijn schrik kreeg ik een geleend bedrag van 65.000,00 Euro van deze grote onderneming (Mary Judy Financial Loan Service) beheerd door mevrouw Mary Judy God, die vrouw vreesde en hier ben vandaag gelukkig omdat dit bedrijf me een lening heeft gegeven, dus heb ik mezelf een gelofte gedaan dat ik op internet blijf getuigen hoe ik mijn lening heb gekregen. Heb je dringend een lening nodig? vriendelijk en snel contact opnemen met dit geweldige bedrijf nu voor uw lening via e-mail: (mary.judy555@gmail.com) zij is vriendelijk
  bemoedigen. Succes.

 • Nijpend tekort aan medicijnen en medisch personeel in Venezuela   5 dagen 17 uur geleden

  Getuigenis over hoe mijn leven is getransformeerd (mary.judy555@gmail.com)

  Mijn naam is Anne David, ik woon in Amstelveen en ben vandaag een gelukkige vrouw? Ik heb mezelf gezegd dat een leningverstrekker die mijn leven en die van mijn familie zou kunnen veranderen, ik iemand zal verwijzen die op zoek is naar een lening aan Hen. Als je een lening nodig hebt en je bent 100% zeker dat je de lening terugbetaalt, neem dan alsjeblieft contact met hen op en vertel hen dat Lisa Jan je naar hen heeft verwezen. email mevrouw Mary Judy via: (mary.judy555@gmail.com)

 • Nijpend tekort aan medicijnen en medisch personeel in Venezuela   5 dagen 17 uur geleden

  GOEDE DAG,
   
  WIJ BIEDEN PRIVATE, COMMERCIËLE EN PERSOONLIJKE LENINGEN AAN MET ZEER MINIMALE JAARLIJKSE RENTETARIEVEN ZO LAGER DAN 0,5% BINNEN EEN PERIODE VAN 1 JAAR TOT 20 JAAR TERUGBETALING VAN DUUR VAN DE WERELD. WIJ BIEDEN LENINGEN BINNEN DE REEKS VAN 10.000 EURO TOT 150.000.000 EURO ONZE LENINGEN ZIJN GOED VERZEKERD VOOR MAXIMALE VEILIGHEID IS ONZE PRIORITEIT.
   
  LAAT JE SLAPEN SLAAP BIJ NACHTEN WORRYING HOE KRIJG JE EEN LEGIT LENING? BIDT U UW VINGERNAIL NAAR DE SNELHEID? IN PLAATS VAN SLAAT ZELF OP, BEL NU DE CINDY LENING INVESTERING, LEN SPECIALISTEN DIE HELPEN SLECHTE KREDIETGESCHIEDENIS TE STOPPEN, OM EEN WIN-WIN OPLOSSING TE ONTDEKKEN DIE ONZE MISSIE IS.

  GEÏNTERESSEERDE PERSONEN MOETEN HET AANVRAAGFORMULIER HIERONDER VULLEN. E-MAIL ONS MET: mary.judy555@gmail.com
   
  NAAM:
  SEKS:
  LAND:
  BEDRAG DAT JE NODIG HEBT:
  LOOPTIJD:
  TELEFOONNUMMER:
   
  BEDANKT VOOR UW MEDEWERKING

  MRS MARY JUDY LOAN SERVICE BEDRIJF
  E-MAIL: mary.judy555@gmail.com

 • Nijpend tekort aan medicijnen en medisch personeel in Venezuela   5 dagen 17 uur geleden

  Goede dag,

  Ik ben Mrs.Mary Judy een particuliere kredietverstrekker, die een lening verstrekt tegen een zeer lage rente van 2%. We geven alle soorten leningen uit zoals Educatieve lening, Zakelijke lening, lening, Landbouwlening, Persoonlijke lening, autolening en een andere goede reden, ik heb ook leningen verstrekt van de beloning van 50.000 euro van eur 100.000.000 euro tegen een rentepercentage van 2%. Duur van 1 tot 15 jaar, afhankelijk van het bedrag dat u nodig heeft als lening. Ga terug naar ons voor meer informatie via: mary.judy555@gmail.com

  Contact voor meer informatie:
  Beste wensen
  Mrs. Mary Judy
  CEO / Voorzitter
  E-mail: mary.judy555@gmail.com

 • Nijpend tekort aan medicijnen en medisch personeel in Venezuela   5 dagen 17 uur geleden

  Beste beleggers / financiële zoekers.

  Wij zijn een geregistreerde particuliere belegger / leningverstrekker, heeft u FINANCIËLE BIJSTAND nodig? Zit je in financiële rotzooi OF schulden? Wij bieden leningen tegen een rentepercentage van 3% binnen een periode van 1 jaar tot 30 jaar met een aflossingstermijn aan particulieren en bedrijven die financiële bijstand nodig hebben en naar elk deel van de wereld. We verstrekken leningen variërend van $ 5.000 tot $ 500.000.000, CURRENCIES: USD, CAD, KWD, OMR, SGD, RUB, GBP, AUD, MYR, ZAR, IDR, UAH, PHP, MUR, EURO.Onze leningen zijn goed verzekerd voor maximale veiligheid is onze prioriteit, bent u het verliezen van slaap 's nachts zorgen te maken over hoe te krijgen een legit geldschieter? Ben je in armoede? Heeft u financiële bijstand (LOAN) nodig om een bedrijf op te zetten? We kunnen u financieel helpen.

  Geïnteresseerde persoon OF Bedrijven moeten contact met ons opnemen via: E-mail: {mary.judy555@gmail.com}

  Voor-en achternaam:
  Benodigde hoeveelheid:
  Duur van de lening:
  Doel van de lening:
  Contact nummer:
  land:
  Staat:
  Seks:
  vriendelijke groeten

  Je bent in dienst,
  Mrs. Mary Judy
  E-mail: (mary.judy555@gmail.com)

 • Nijpend tekort aan medicijnen en medisch personeel in Venezuela   2 weken 5 dagen geleden

  Heb je een lening nodig? ZO JA! Neem contact op met Hobelman Finance and Mortgages Limited® Voor kleine en grote leningen. We bieden leningen tegen een betaalbare rente van 2%. Neem vandaag nog contact met ons op via e-mail op hobelmanfinance@gmail.com en uw medewerking zal een goede ervaring zijn. +17816567138 het tegoed staat open voor iedereen, ongeacht de nationaliteit.

 • Nijpend tekort aan medicijnen en medisch personeel in Venezuela   2 weken 5 dagen geleden

  Heb je een lening nodig? ZO JA! Neem contact op met Hobelman Finance and Mortgages Limited® Voor kleine en grote leningen. We bieden leningen tegen een betaalbare rente van 2%. Neem vandaag nog contact met ons op via e-mail op hobelmanfinance@gmail.com en uw medewerking zal een goede ervaring zijn. +17816567138 het tegoed staat open voor iedereen, ongeacht de nationaliteit.

 • Nijpend tekort aan medicijnen en medisch personeel in Venezuela   3 weken 3 dagen geleden

  Goede dag, heb je een lening nodig? zoals een lening om uw diensten af te betalen, om uw huur te betalen en financiële problemen op te lossen, hier is een kans voor u, Hope biedt woningkredieten, zakelijke leningen, commerciële leningen, startkapitaal, leningen voor leningen, bouwleningen, autoleningen, hotelleningen, enz. van 2% rentetarieven per jaarlijkse terugbetaling, Hope-lening duurt maximaal {45} uur, om bij alle goedgekeurde klanten terecht te komen, neem contact met ons op via (kplenders@outlook.com)

 • Nijpend tekort aan medicijnen en medisch personeel in Venezuela   4 weken 6 dagen geleden

  Hallo vrienden,

  Mijn naam is Thomas Anderson en ik ben een leenofficier bij INFO Cash Craft Company een luxe online uitleenorganisatie die gespecialiseerd is in exotische en echte leendiensten. Wij zijn landelijke gecertificeerde en geregistreerde kredietverstrekkers die leningen verstrekken aan gezonde geesten en bedrijven.

  We bieden leningen zonder gedoe tegen een superlatieve rentevoet van 2%. We kunnen u binnen 3 werkdagen financieren nadat alle documentatie en verificatie is uitgevoerd.

  Wij bieden:

  Auto Leningen

  Hypothecaire leningen

  Zakelijke leningen

  Persoonlijke leningen

  Vastgoedlening

  Leningen met vaste rente

  Bouwleningen

  Persoonlijke leningen

  Gedekte leningen

  U kunt zo snel mogelijk contact met ons opnemen.

  Thomas Anderson, (Leningofficier)

  INFO Cash Craft Company

  Bedrijfse-mail: ( info.cashcraft84@gmail.com )

 • Nijpend tekort aan medicijnen en medisch personeel in Venezuela   6 weken 16 uur geleden

  De Lening biedt vertrouwen en ernst. Ik ben een natuurlijke persoon die een lening aanbiedt tussen particulieren en bedrijven. Voor alle overige informatie kunt u contact met ons opnemen op: elenanino0007@gmail.com

 • Nijpend tekort aan medicijnen en medisch personeel in Venezuela   6 weken 17 uur geleden

  BETROUWBARE LENING AANBOD ZONDER STRESS GEGARANDEERD

  Heeft u een dringende lening nodig voor zakelijke doeleinden of om rekeningen te betalen tegen een rentepercentage van 3%? Wij bieden persoonlijke leningen, bedrijfsleningen en andere aan potentiële individuen, bedrijven, samenwerkingsorganen en organisaties. Ongeacht uw creditscore variërend van 1000 Euro tot 200.000.000,00 Euro, op moet contact met ons opnemen met de onderstaande informatie. E-mail ons: zekoceanfinance@gmail.com

  Voornaam:__________
  Achternaam:_________
  Leeftijd:__________
  Geslacht:__________
  Adres:____________
  Land: _________
  BURGERLIJKE STAAT:__________
  BEZETTING:__________
  MAANDINKOMEN:__________
  Mobiel nummer:__________
  LENING NEGENOEMD: __________
  Leningbedrag vereist: __________
  Leentijd: __________
  Doel van de lening:__________

  E-mail ons: zekoceanfinance@gmail.com

 • Nijpend tekort aan medicijnen en medisch personeel in Venezuela   6 weken 17 uur geleden

  BETROUWBARE LENING AANBOD ZONDER STRESS GEGARANDEERD

  Heeft u een dringende lening nodig voor zakelijke doeleinden of om rekeningen te betalen tegen een rentepercentage van 3%? Wij bieden persoonlijke leningen, bedrijfsleningen en andere aan potentiële individuen, bedrijven, samenwerkingsorganen en organisaties. Ongeacht uw creditscore variërend van 1000 Euro tot 200.000.000,00 Euro, op moet contact met ons opnemen met de onderstaande informatie. E-mail ons: zekoceanfinance@gmail.com

  Voornaam:__________
  Achternaam:_________
  Leeftijd:__________
  Geslacht:__________
  Adres:____________
  Land: _________
  BURGERLIJKE STAAT:__________
  BEZETTING:__________
  MAANDINKOMEN:__________
  Mobiel nummer:__________
  LENING NEGENOEMD: __________
  Leningbedrag vereist: __________
  Leentijd: __________
  Doel van de lening:__________

  E-mail ons: zekoceanfinance@gmail.com

 • Voyeurs, werknomaden en ingebeelde vorsten   6 weken 2 dagen geleden

  ,dh
  ,ff
  ,gg

 • Nijpend tekort aan medicijnen en medisch personeel in Venezuela   6 weken 4 dagen geleden

  Het verkrijgen van een geldige lening is altijd een groot probleem geweest. Voor klanten die een financieel probleem hebben en er een oplossing voor nodig hebben. De kwestie van krediet en onderpand zijn iets waar klanten zich altijd zorgen over maken bij het zoeken naar een lening bij een geldige geldverstrekker. Maar we hebben dat verschil gemaakt in de uitleensector. We kunnen een lening regelen voor een bedrag van 5.000 Euro. tot 500.000.000 Euro zo laag als 3% rente Gelieve vriendelijk te reageren op deze e-mail: Gregowenloanfirm1@gmail.com

  Onze diensten omvatten de volgende:

  1) Consolidatie van schulden

  2) Tweede hypotheek

  3) Zakelijke leningen

  4) Persoonlijke leningen

  5) Internationale leningen

  6) Lening voor alle soorten

  7) Gezinslening E.T.C

  Geen sociale zekerheid en geen kredietcontrole, 100% garantie. Het enige dat u hoeft te doen is ons precies laten weten wat u wilt en we zullen uw droom zeker laten uitkomen. GREG OWEN LENING FIRM1 zegt JA wanneer uw banken NEE zeggen. Ten slotte financieren we kleinschalige kredietfirma's, tussenpersonen, kleinschalige financiële instellingen, want we hebben onbeperkt kapitaal. Voor meer informatie over het verkrijgen van een lening, neem dan contact met ons op, vriendelijk onmiddellijk reageren.

  Bedrijfscontact Info via e-mailadres: Gregowenloanfirm1@gmail.com

  3% gegarandeerde rente.

 • Nijpend tekort aan medicijnen en medisch personeel in Venezuela   7 weken 2 dagen geleden

  Heb je een lening nodig? Wil je de rekeningen betalen?
  Wilt u uw bedrijf uitbreiden? Alles wat je nodig hebt
  doen is contact
  ons voor meer informatie over hoe
  Hoe te beginnen, en jij
  krijg een lening
  verlangen.
  Deze aanbieding staat open voor iedereen, dat zij
  kan te zijner tijd terugkeren.
  Houd er rekening mee dat de deadline voor de terugbetaling van
  contractueel en
  personeel in rentevoet
  3%. U moet ons informeren over het exacte bedrag van de lening
  het gevraagde
  Daarom, om ons in staat te stellen om u te voorzien van
  met kredietvoorwaarden. Als
  U bent geïnteresseerd in het verkrijgen van krediet van onze
  firma. Alstublieft
  vul een kort AANVRAAGFORMULIER in
  hieronder weergegeven
  Creditaanvraagformulier {online}
  1) Naam ... ... ... ... ... ....
  2) Land ... ... ... ... ....
  3) Beroep ... ... ... ....
  4) Burgerlijke staat .........
  5) Telefoonnummer ... ... ... ... ....
  6) Maandelijks inkomen ... ... ... ...
  7) Аge .....................
  8) Doel van de lening ... ... ... ....
  9) Leningstoepassingen ... ... ... ... ....
  10) erkenning voor ... ... ... ... ... ...
  E-mail: henryfrank485@gmail.com
  Dank je
  Mr. Henry Frank

 • Nijpend tekort aan medicijnen en medisch personeel in Venezuela   7 weken 2 dagen geleden

  Heb je een lening nodig? Wil je de rekeningen betalen?
  Wilt u uw bedrijf uitbreiden? Alles wat je nodig hebt
  doen is contact
  ons voor meer informatie over hoe
  Hoe te beginnen, en jij
  krijg een lening
  verlangen.
  Deze aanbieding staat open voor iedereen, dat zij
  kan te zijner tijd terugkeren.
  Houd er rekening mee dat de deadline voor de terugbetaling van
  contractueel en
  personeel in rentevoet
  3%. U moet ons informeren over het exacte bedrag van de lening
  het gevraagde
  Daarom, om ons in staat te stellen om u te voorzien van
  met kredietvoorwaarden. Als
  U bent geïnteresseerd in het verkrijgen van krediet van onze
  firma. Alstublieft
  vul een kort AANVRAAGFORMULIER in
  hieronder weergegeven
  Creditaanvraagformulier {online}
  1) Naam ... ... ... ... ... ....
  2) Land ... ... ... ... ....
  3) Beroep ... ... ... ....
  4) Burgerlijke staat .........
  5) Telefoonnummer ... ... ... ... ....
  6) Maandelijks inkomen ... ... ... ...
  7) Аge .....................
  8) Doel van de lening ... ... ... ....
  9) Leningstoepassingen ... ... ... ... ....
  10) erkenning voor ... ... ... ... ... ...
  E-mail: henryfrank485@gmail.com
  Dank je
  Mr. Henry Frank

 • Nijpend tekort aan medicijnen en medisch personeel in Venezuela   7 weken 2 dagen geleden

  Mijn naam is, Miss Adol Fadi Ik woon in Hamburg. en ik ben een gelukkige vrouw vandaag, dus ik zei tegen mezelf dat een geldschieter die mijn gezin kan redden van onze slechte situatie, ik zal elke persoon die op zoek is naar een lening naar de geldschieter verwijzen allemaal dank aan SHELTER LENING INVESTERING. Ze verlenen me een lening, ik had een lening nodig van 500.000,00 euro om mijn leven opnieuw te beginnen, want ik ben een alleenstaande moeder met 2 kinderen die ik ontmoette SHELTER Leninginvestering On-line Shelter Grant me een lening van 500.000,00 euro, SHELTER-lening & Investments Group is een bedrijf dat zich uitsluitend bezighoudt met financiering van leningen en schulden bij ROI-opbrengsten van slechts 2% om uw rekeningen te betalen of een huis te kopen of uw bedrijf te vergroten. neem contact op met Shelter Loan @ ... (shelterloanfirm@outlook.com)

 • Nijpend tekort aan medicijnen en medisch personeel in Venezuela   13 weken 3 dagen geleden

  Heeft u een lening nodig? Wij zijn legitiem en garanderen leningverstrekker. Wij zijn een bedrijf met financiële ondersteuning. We lenen fondsen uit aan individuen die financiële hulp nodig hebben, die een slecht krediet hebben of geld nodig hebben om rekeningen te betalen, om te investeren in het bedrijfsleven. Ik wil dit medium gebruiken om u te informeren dat we betrouwbare begunstigde hulp bieden, aangezien we u graag een lening aanbieden. Neem contact met ons op via woodgatecredit@outlook.com

 • Nijpend tekort aan medicijnen en medisch personeel in Venezuela   16 weken 1 dag geleden

  Bent u een zakenman of vrouw? Heb je geld nodig om je eigen bedrijf te starten? Heeft u een lening nodig om uw schuld te vereffen of uw rekeningen af te betalen of een goed bedrijf te starten? Heeft u geld nodig om uw project te financieren? Wij bieden gegarandeerde lening diensten van elk bedrag en aan elk deel van de wereld voor (Individuals, Bedrijven, Realtor en Corporate Bodies) tegen onze superieure rentevoet van 2%. Voor aanvragen en meer informatie stuur antwoorden op het volgende e-mailadres: kelvinsmithfunds@yahoo.com
  Bedankt

 • Nijpend tekort aan medicijnen en medisch personeel in Venezuela   16 weken 5 dagen geleden

  Hallo Iedereen, ik wil dat jullie allemaal weten dat ik ooit een lening nodig had voordat ik vlees had met mr. Larry Smith, die me een leningskwot van 2,5000.00euros gaf, dus mijn lieve vrienden als je een lening nodig hebt, neem dan contact op mr larry smith via larrysimthloan@gmail.com voor meer info.

 • Exit Noticias!   18 weken 2 dagen geleden

  Jammer zeg! Zeker belangrijk om Latijns-Amerika in Nederland te blijven promoten. In het meeste nieuws hoor je bar weinig over de regio...